Czekoladowy Klaster-Ciasto Z Masłem Orzechowym

Czekoladowy Klaster-Ciasto Z Masłem Orzechowym
Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 128 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka mix ciasto czekoladowe, kremowe masło orzechowe, Cool whip bita polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Big Cluster Peanut Butter Granola, Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, oraz Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2 (9-calowy) Okrągłe warstwy. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. W międzyczasie ubij pudding i mleko z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać masło orzechowe; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
5
Wymieszaj orzechy i roztopioną czekoladę, aż orzechy będą równomiernie pokryte. Upuść łyżki stołowe na woskowaną blachę do pieczenia pokrytą papierem. Przechowywać w lodówce 10 min. albo do czasu, aż będzie stanowczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Ułóż warstwy ciasta na talerzu, wypełniając warstwy 1 szklanką mieszanki budyniowej. Delikatnie wymieszać zimny ubijak do pozostałej masy budyniowej; rozprowadzić na wierzchu i boku ciasta. Udekorować klastrami czekoladowo-orzechowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn