Najlepsze ciasto czekoladowe z lukrem Krówkowym

Najlepsze ciasto czekoladowe z lukrem Krówkowym
Najlepsze ciasto czekoladowe z polewą Krówkową to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 599 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sodę oczyszczoną, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pracowity dzień ciasto czekoladowe z polewą Krówkową, Ciasto czekoladowe z lukrem anielskim, oraz Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. tłuszcz i mąka dno i boki 13x9-calowy patelni, dwa 9-calowe okrągłe patelnie do ciast, lub trzy 8-calowe okrągłe patelnie do ciast. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na wysokiej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wlać na patelnię(y).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec prostokąt 40 do 45 minut, rundy 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Chłodny prostokąt w patelni na stojaku chłodzącym. Cool rounds 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W 2 1/2-quart rondel, wymieszać wszystkie składniki lukier z wyjątkiem wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Podgrzać do walcowania wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Gotować 1 minutę bez mieszania.
6
Umieść rondel w misce z lodem i wodą. Ubić, aż lukier będzie gładki i spreadable; wymieszać wanilii. Prostokąt mróz lub wypełnić i warstwy mróz lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn