Tarta Śliwkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty śliwkowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 56 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką cukier, jajko, śliwki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Plum Delicious: Tarta Z Kremem Śliwkowym Damson, Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym, oraz Tarta Śliwkowa.
Instrukcje
W misce, połączyć mąkę, cukier i sól; pokroić w skrócenie, aż kruchy. Stopniowo dodawać wodę, rzucając widelcem, aż powstanie kulka. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1-1 / 2 godziny.
Na lekko posypanej mąką powierzchni ciasto rozwałkować na 9-calowe. koło.
Przełożyć na podszyty folią 15-calowy. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
W misce połączyć śliwki, 3 łyżki cukru i mąkę.
Umieścić na środku ciasta. Doprowadzić brzegi ciasta nad nadzieniem, pozostawiając 3-1 / 2 w. wypełnienia odkrytego.
Ciasto posmarować białkiem, następnie posypać pozostałym cukrem.
Piec w temperaturze 375° przez 40-45 minut lub do bąbelków i skórki jest złoty kolor.