Świeża tarta Wiśniowa to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka skrobi kukurydzianej, cukru, wiśni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 10%. Spróbuj Tarta Ze Świeżymi Wiśniami, Świeża tarta wiśniowa z MAINE, oraz Tarta Ze Świeżymi Wiśniami I Prażonymi Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki. Naciśnij do dołu i do góry strony 13-x 4-calowy tart pan z wyjmowanym dnem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
2
Piec w temperaturze 375 przez 6 minut. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
3
Przynieś wiśnie, 1/3 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i 3 łyżki wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając; gotuj, stale mieszając, 1 minutę lub do zgęstnienia i bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Czereśnie
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Wyjąć z ognia; wymieszać 3 łyżki Marmolady pomarańczowej i 2 łyżki masła, aż się stopią. Schłodzić; przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada Pomarańczowa
Masło
5
Wymieszaj pozostałą 1/3 szklanki cukru, pozostałą pomarańczową marmoladę i serek śmietankowy do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada Pomarańczowa
Serek śmietankowy
Cukier
6
Rozprowadzić równomiernie w skórce i przykryć schłodzoną mieszanką wiśni.