Tarta z serem pleśniowym i gruszką
Tarta z serem pleśniowym i gruszką wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ciasto francuskie, liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tarta z serem pleśniowym i gruszką, Tarta z gruszką i serem pleśniowym, oraz Tarta z orzechami laskowymi, gruszkami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 z ustawionym na dole stelażem.
Ułóż ciasto płasko na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem. Otwory na całym cieście z widelcem, pozostawiając zewnętrzny cal nietknięty.
Piec, aż ciasto zacznie się nadmuchać, o 10 protokół.
Ubij razem jajko i ser, aż będzie gładkie i rozłóż na cieście, używając łyżki, aby przesunąć mieszaninę w kierunku rogów. Cebulę podsmażyć na oleju na patelni, aż zmięknie. Cebulę i gruszkę rozetrzeć na ser.
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor i jajko ustawione, o 15 protokół.
Posypać tymiankiem i pokroić w kwadraty.