Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, sól, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Ratatouille, Tarta Ratatouille, oraz Tarta Orzechowa Ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę i sól w misce robota kuchennego. Puls do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Ciasta
Mąka Kukurydziana
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Cukierki Peachie-o
4
Dodać masło i olej i pulsować około 20 razy, aż mieszanina przypomina małe kamyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
5
Dodaj wodę i pulsuj, aż mieszanina utworzy luźne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Woda
6
Wyjmij ciasto z procesora i naciśnij na dole i około 1/8 cala po bokach 9-calowej patelni z odłączaną obręczą. Wciśnij folię aluminiową do dołu i boków patelni na wierzchu ciasta i zważyć niegotowanym ryżem lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Forma Tarta
Patelnia
7
Ułożyć patelnię na blasze do pieczenia i piec przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
Forma Tarta
8
Wyjąć z piekarnika i wyjąć ryż i folię. Powrót do piekarnika i piec przez dodatkowe 5 minut, lub aż nie błyszczące i mokre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Do napełniania: zwiększyć piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Ciepła 1 łyżeczka oliwy z oliwek w patelni nonstick na średnim ogniu; saute szalotki do miękkości, o 5 do 6 protokół. Spryskaj 2 tace do pieczenia sprayem do gotowania. Ułóż plastry bakłażana, cukinii i pomidora na tacach w jednej warstwie i posmaruj pozostałą oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem, i upiec warzywa do miękkości, ale nie rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Spray Do Gotowania
Plastry Pomidora
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Bakłażan
Szalotka
Cukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Wyjąć warzywa z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Ułożyć plastry bakłażana w 2 warstwach na dnie tarty; przykryć 1/3 sera mozzarella i niektóre z rozdrobnionej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Bakłażan
Bazylia
15
Dodać cukinię i szalotki, top z innym 1/3 mozzarella i bazylia, następnie pomidory. Top z resztą sera mozzarella i parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Parmezan
Szalotka
Pomidor
Cukinia
Bazylia
16
Piec przez 25 do 30 minut, lub aż ser się rozpuści i warzywa jeszcze bardziej zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
17
Wyjąć z piekarnika, ostudzić przez 5 minut i pokroić w 8 plastrów.