Tarta Z Kremem Truskawkowo-Migdałowym

Tarta Z Kremem Truskawkowo-Migdałowym
Tarta z kremem truskawkowo-migdałowym jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, truskawek, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Tarta Z Kremem Truskawkowo-Migdałowym {Virtual Baby Shower}, Nasza Ulubiona Tarta Migdałowo-Truskawkowa, oraz Tarta Truskawkowo-Nektarynkowa Migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Aby przygotować skórkę, umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać 2 łyżki cukru, masła i wody; pulse tylko do wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieścić mieszaninę w 9-calowym okrągłym wyjmowanym dnem patelni pokrytej natryskiem do gotowania, naciskając na dno i do góry boki patelni do 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec w 350 przez 10 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
6
Aby przygotować nadzienie, połącz serek śmietankowy, 1/4 szklanki cukru i ekstrakty w średniej misce; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie skorupy tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Aby przygotować polewę, umieść 2 szklanki truskawek w robocie kuchennym; proces aż do puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Przecier truskawkowy, 2/3 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą połączyć w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier TruskawkowyPrzecier Truskawkowy
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Usunąć glazurę z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
11
Połączyć 4 szklanki truskawek i soku; wrzucić do herbu. Ułóż jagody, do dołu, w okrągły wzór nad nadzieniem. Łyżka połowa glazury równomiernie na jagody (rezerwy pozostałej glazury do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
12
Posypać orzechami wokół krawędzi. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
13
Uwaga: możesz użyć prostokątnej patelni 8 x 12 cali lub okrągłej patelni 9 cali. Przepis działa również z 9-calową patelnią springform i 10-calowym talerzem pie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn