Tarta Z Kremem Truskawkowo-Migdałowym
Tarta z kremem truskawkowo-migdałowym jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, truskawek, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Tarta Z Kremem Truskawkowo-Migdałowym {Virtual Baby Shower}, Nasza Ulubiona Tarta Migdałowo-Truskawkowa, oraz Tarta Truskawkowo-Nektarynkowa Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż kruchy.
Dodać 2 łyżki cukru, masła i wody; pulse tylko do wilgotne.
Umieścić mieszaninę w 9-calowym okrągłym wyjmowanym dnem patelni pokrytej natryskiem do gotowania, naciskając na dno i do góry boki patelni do 3/4 cala.
Piec w 350 przez 10 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, połącz serek śmietankowy, 1/4 szklanki cukru i ekstrakty w średniej misce; mieszaj, aż będzie gładka.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na dnie skorupy tarty.
Aby przygotować polewę, umieść 2 szklanki truskawek w robocie kuchennym; proces aż do puree.
Przecier truskawkowy, 2/3 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą połączyć w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj 1 minutę.
Usunąć glazurę z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć 4 szklanki truskawek i soku; wrzucić do herbu. Ułóż jagody, do dołu, w okrągły wzór nad nadzieniem. Łyżka połowa glazury równomiernie na jagody (rezerwy pozostałej glazury do innego użytku).
Posypać orzechami wokół krawędzi. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Uwaga: możesz użyć prostokątnej patelni 8 x 12 cali lub okrągłej patelni 9 cali. Przepis działa również z 9-calową patelnią springform i 10-calowym talerzem pie.