Need a deser wegetariański? Tarta z kremem brzoskwiniowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, mąkę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tarta Z Kremem Brzoskwiniowym, Tarta Z Kremem Brzoskwiniowym, oraz Tarta z brzoskwiniami i kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby zrobić skórkę, umieść mąkę, masło i śmietanę w robocie kuchennym i pulsuj, aby połączyć. Gdy ciasto uformuje się w kulkę, poklepać lekko posypanymi mąką dłońmi na dno i boki 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem i 1/2-calowymi bokami lub okrągłym naczyniem au gratin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec przez około 15 minut, aż skorupa jest ustawiona, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pozostawić do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
5
Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Aby zrobić nadzienie, jeśli używasz świeżych brzoskwiń, obrać i grubo pokroić brzoskwinie. Ułóż świeże lub konserwowane plastry brzoskwini w nakładających się kręgach na wierzchu Skórki, aż będzie całkowicie przykryte. Przepełnij skórkę, tak jak brzoskwinie będą sporządzać się podczas gotowania.
Ułożyć patelnię na blasze do pieczenia i piec około 1 godziny, aż krem ustawi się i będzie bladozłoty w Kolorze. Przykryj namiotem z folii aluminiowej, jeśli skorupa staje się zbyt ciemna.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
10
Przenieś patelnię do stojaka z drutu, aby ostygła. Gdy ostygnie, Usuń boczną ściankę patelni. Aby zrobić glazurę, połącz konfitury lub galaretkę i lemoniadę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Lemoniada
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Smażone Krewetki, Obrane
11
Rozprowadzić pędzelkiem do ciasta na wierzchu ciepłej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
12
Tarta podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzona.
13
* Uwaga kucharza: jeśli używasz świeżych brzoskwiń, po krojeniu posyp odrobiną soku z cytryny.