Tarta z dyni orzechowej to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mocno brązowego cukru, cukru, zmielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Tarta ze świeżymi figami i orzechami laskowymi, Tarta Czekoladowo-Orzechowa, oraz Tarta Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rolka 1 piecrust w 12-calowym okręgu na powierzchni mąki. Pasuje do 11-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Nakłuć dno i boki skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
13
Ubijaj śmietanę do uzyskania piany; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając aż do uzyskania miękkich pików. Złożyć w krystalizowanym imbirze. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir Kandyzowany
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
14
Na tartę ułożyć całe orzechy laskowe i liście ciasta.