Tarta Z Dyni Imbirowej
Tarta z dyni imbirowej wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, masło, wanilię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta Z Dyni Imbirowej, Tarta Z Dyni Imbirowej, oraz Tarta Z Dyni Imbirowej.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. w małej misce, wymieszać wszystkie składniki skórki z łyżką lub mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż ciasto formy. Mocno i równomiernie docisnąć ciasto do dna i do boku niełuskanej patelni z wyjmowanym dnem, 9x1 cala.
Umieść patelnię na blasze.
W średniej misce wymieszać wszystkie pozostałe nadzienie z wyjątkiem bitej śmietany łyżką, aż dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do skorupy na arkuszu cookie.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Piec od 45 do 50 minut dłużej lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu, około 1 1/2 godziny.
W razie potrzeby udekoruj posiekanym krystalizowanym imbirem. Przechowywać w lodówce.