Tarta z ciasta francuskiego ze świeżymi pomidorami i serem

Tarta z ciasta francuskiego ze świeżymi pomidorami i serem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser ricotta, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z ciasta francuskiego inspirowana margheritą (ze świeżym Pesto), Ciasto Francuskie Tarta Pomidorowa, oraz Tarta z trzema Serkami i ciastem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pokrój ciasto francuskie na 6 (4-calowych) kwadratów i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Posmaruj cienką warstwą jajka i piecz, aż się złoci i wydmuchnie, około 20 minut.W międzyczasie, doprowadzić ocet balsamiczny i miód na wolnym ogniu na średnim ogniu w małym rondlu. Gotować do zmniejszenia i syropy, o 3 do 5 protokół; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
W średniej misce umieścić ricottę i kozi ser, doprawić solą i pieprzem i wymieszać do równomiernego połączenia. Mieszaninę równomiernie podzielić między kwadraty ciasta francuskiego i rozprowadzić na równą warstwę. Pomidory podzielić na ser i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser KoziSer Kozi
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Skropić octem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn