Tarta Truskawkowo-Jagodowa
Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 82 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, serek, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 165 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarta Truskawkowa, Malinowa, Jagodowa, Truskawkowa Jagodowa Sałatka z awokado z Truskawkowym makiem Vinaigrette, oraz Tarta Jagodowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W małej misce, wymieszać razem okruchy krakersy graham, stopione masło, i cukier, aż koheres. Naciśnij mieszaninę do dna i boków tart powłoki.
Piec ciasto aż ciemnieje w Kolorze, o 15 protokół.
W średniej misce, ubić razem serek, śmietana, i jasnobrązowy cukier, aż gładkie i puszyste i cukier rozpuszcza.
Wymieszać wanilią, skórką z cytryny i sokiem z cytryny.
Równomiernie rozprowadzić nadzienie cytrynowe na ostudzonej skórce ciasta. Obwód linii tarty z truskawkami, ledwo pokrywający się z ćwiartkami. Ułóż jagody na środku tarty.
Umieść dżem morelowy i wodę w małej misce i wymieszaj, aby połączyć. Kuchenka mikrofalowa, aż jam jest luźny, o 20 sekund.
Umyj jagody z morelową glazurą.
Niech tarta schłodzić w lodówce na godzinę przed podaniem.