Tarta Truskawkowa

Tarta Truskawkowa
Tarta truskawkowa to deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 4G białka, oraz 25g tłuszczu. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Przynosi ci smak domu. 28 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka truskawek, ekstraktu wanillanowego, galaretki porzeczkowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Tarta Truskawkowa, Tarta Truskawkowa, oraz Tarta Truskawkowa.

Instrukcje

1
Wciśnij ciasto na spód i do góry boki nie natłuszczonego 9 cali. karbowana tarta ze zdejmowanym dnem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Ułóż na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec w temperaturze 450° przez 10-12 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Rozprowadź rozpuszczoną czekoladę na dnie Skórki. Wstaw do lodówki na 5-10 minut lub do prawie zestalenia. W międzyczasie w dużej misce ubij serek śmietankowy, śmietanę i wanilię na gładką masę. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozprowadzić na warstwie czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Ułóż truskawki na nadzieniu; posmaruj galaretką. Wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
7
Usuń boki patelni przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na Tart. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Macauley Old Vine Zinfandel z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 52 dolarów za butelkę.
Macauley Old Vine Zinfandel
Macauley Old Vine Zinfandel
Z początkowym bukietem malin i powtarzającą się nutą klonu, jest to pełne wino o świeżości i kwasowości. Ma zachęcającą warstwę przypraw i nuty świeżo upieczonego ciasta wiśniowego. Wysoki drut równoważenia akt ważenia i świeżości.Mieszanka: 92% Zinfandel, 8% Petite Sirah
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn