Owocowa tarta wymaga około 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brzoskwinie, truskawki, skórkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Tarta i owocowa Sangria Tabla, Owocowy Mimoza Bar, oraz Płatki Owsiane Owocowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać budyń z mlekiem w średnim rondlu. Gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Wlać budyń do skorupy ciasta i przechowywać w lodówce, aż ostygnie i twarde. Ułóż owoce na wierzchu warstwy budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
Umieść dżem w małym rondlu na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie cieknący. Używając szczotki do ciast, posmaruj owoce dżemem. Schowaj się w szafie i zjedz wszystko sam.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego