Tarta z orzechami orzechowymi z bitą śmietaną może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 126 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier, złoty brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta dyniowa bez pieczenia z bitą śmietaną Klonowo-orzechową, Gorzka czekolada z bitą śmietaną, oraz Ciasto orzechowe z dodatkiem śmietany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieszanka mąki, cukru i soli morskiej inprocesor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska
Mąka Uniwersalna
Cukier
2
Dodaj masło do procesora; używając zakrętów/off, mieszaj do momentu, aż mieszanina będzie podobna do suchego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Ubij śmietanę i żółtko jajawszystkie miski do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać toprocesor mieszanki śmietany; za pomocą zakrętów on / off, zmiksować aż do utworzenia grudek. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik i chill1 godzina. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
5
Niech ciasto zmięknie lekko w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
6
Rozwałkuj krążek ciasta na lekko parzonympowierzchnia do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
7
Przenieś do patelni o średnicy 9 cali z removablebottom. Naciśnij mocno ciasto na dnie i po bokach patelni. Trim zwis ciasta, pozwalając 1/4 cala ciasta rozszerzyć abovesides patelni. Przekłuj skórkę widelcem.Zamrozić do twardości, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
Patelnia
8
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż skórkę zfolii i napełnij suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Piec ciasto, aż strony są ustawione i lightgolden, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Usuń folię iśrodki. Nadal piec skorupę aż goldenand gotowane przez, o 15 minutdłuższe. Chłodna skórka w patelni na stojaku. Utrzymuj temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
Patelnia
1
Masło gotować w CIEŻKIEJ małej bułce na średnim ogniu do momentu aż zbrązowieje, około 21/2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
2
Dodać brązowy cukier i śmietanę ubijającąi doprowadzić do wrzenia, ubijając, aby zmiksować. Boil1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Przełożyć toffi do mediumbowl i ostudzić do letniego, mieszając ok. 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Butterscotch
4
Żółtka i mąkę ubić w innej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubić wanilią.Stopniowo dodawać mieszaninę żółtkową do toffi; trzepać, aż nadzienie będzie gładkie. Używając electricmixer, ubijaj białka jaj i sól morską w dużymwłosie, aż utworzą się miękkie szczyty. Złóż białka intofilling w 2 dodatkach.
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Posypać 1/4 szklanki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
8
Piec tarta, aż do wypełnienia jest ustawiony w środkui góry jest głęboki brązowy, 26 do 28 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Przenieść tartę do stelaża i ostudzić na patelni co najmniej 2 godziny. DO przodu: może być wykonany 2 dni. Całkowicie fajne. Przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Ubij śmietanę, brązowy cukier i 1 łyżkę stołową
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Krem
2
Szkocka w dużej misce do uzyskania miękkich pików, dodając w razie potrzeby jeszcze 1 łyżkę szkockiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Whiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Usuń boki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
4
Plastry tartinto pokroić i podawać ze śmietaną po szkocku.