Tarta migdałowo-jabłkowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dodatki: bitą śmietanę, brandy, konfitury z moreli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta Jabłkowo-Migdałowa, Tarta jabłkowa z kremem migdałowym, oraz Tarta Jabłkowo-Migdałowa Kardamonowa.
Instrukcje
1
Rozłóż kawałki; układaj na lekko posypanej mąką powierzchni.
2
Skręć w 12-calowe koło. Dopasuj do 10-calowej patelni z wyjmowanym dnem; wykończ nadmiar ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Ubić 4 łyżki masła, pastę migdałową, 1 łyżkę cukru, 2 łyżki brandy, 1/3 szklanki mąki i dalej 3 składniki na średniej prędkości mikserem do wymieszania; rozprowadzić w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala