Tarta Kokosowa Z Makadamia
Macadamia Coconut Tart może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wanilii, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 512 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta z ciemną czekoladą, kokosem i orzechami Macadamia (gf, Paleo, Vegan), Tarta Z Czekoladą, Kokosem, Orzechami Makadamia (Bezglutenowa, Paleo, Wegańska), oraz Tarta Z Orzechów Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na 13-calową rundę na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta. Dopasuj do patelni i krawędzi wykończenia. Schłodzić skorupę do jędrności, około 30 minut.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Lekko nakłuć dno skorupy widelcem, następnie ułóż folię i napełnij ciężarami ciasta.
Piec, aż strona jest ustawiona, a krawędź jest blado złoty, o 20 protokół. Ostrożnie usunąć folię i ciężary i piec powłoki do głębokiego złota, 10 do 15 minut więcej. Pozostaw piekarnik włączony.
Ubij razem jajka, brązowy cukier, wanilię i sól, aż połączą się, a następnie ubijaj w roztopionym maśle, orzechach i kokosie.
Wlać nadzienie do skorupy tarty i piec, aż ustawi się w centrum, 25 do 30 protokół. Schłodzić w patelni na stojaku 30 minut, a następnie usunąć stronę patelni i ostudzić tartę do temperatury pokojowej, 1 1/2 do 2 godzin więcej.