Tarta Kokosowa Z Makadamia

Tarta Kokosowa Z Makadamia
Macadamia Coconut Tart może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wanilii, brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 512 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta z ciemną czekoladą, kokosem i orzechami Macadamia (gf, Paleo, Vegan), Tarta Z Czekoladą, Kokosem, Orzechami Makadamia (Bezglutenowa, Paleo, Wegańska), oraz Tarta Z Orzechów Makadamia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto na 13-calową rundę na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą lekko posypanego mąką wałka do ciasta. Dopasuj do patelni i krawędzi wykończenia. Schłodzić skorupę do jędrności, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Forma TartaForma Tarta
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Lekko nakłuć dno skorupy widelcem, następnie ułóż folię i napełnij ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec, aż strona jest ustawiona, a krawędź jest blado złoty, o 20 protokół. Ostrożnie usunąć folię i ciężary i piec powłoki do głębokiego złota, 10 do 15 minut więcej. Pozostaw piekarnik włączony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Ubij razem jajka, brązowy cukier, wanilię i sól, aż połączą się, a następnie ubijaj w roztopionym maśle, orzechach i kokosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KokosKokos
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać nadzienie do skorupy tarty i piec, aż ustawi się w centrum, 25 do 30 protokół. Schłodzić w patelni na stojaku 30 minut, a następnie usunąć stronę patelni i ostudzić tartę do temperatury pokojowej, 1 1/2 do 2 godzin więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W512 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn