Tarta czekoladowo-orzechowa z suszonymi owocami

Tarta czekoladowo-orzechowa z suszonymi owocami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Bittersweet Chocolate chips, pie crust, konfitury maliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tkana Tarta Z Suszonymi Owocami, Tarta Ricotta z kompot z suszonych owoców, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. naciśnij ciasto crust ontobottom i się boki 10-calowy-Średnica patelni z wyjmowanym dnem; przycięte, w razie potrzeby. Przekłuj skorupę widłami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Piec do głębokiego złocistego brązu, ok. 12 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Spread zachowuje overbottom skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu w ciężkimedium rondel. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać kawałki czekolady i mieszać aż stopi i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z orzechami, owocami i grubą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
6
Rozłóż chocolatemixture w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Posypać kawałki toffi overtart. Schłodzić do Ustawienia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
8
Servecold lub w temperaturze pokojowej.
9
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn