Curry Warzywne (Mikrofalówka)

Curry Warzywne (Mikrofalówka)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj warzywnego Curry (kuchenka mikrofalowa). Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 353 kalorie, 13g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka ciecierzycy, orzechy, mleko kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Curry z kurczakiem i makaronem (Mikrofalówka), Kanapka śniadaniowa z jajkiem i warzywami w mikrofalówce, oraz Południowoindyjskie curry warzywne z liśćmi Curry dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn