Tarta cytrynowo-miodowa z soloną kruchą skórką

Tarta cytrynowo-miodowa z soloną kruchą skórką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty cytrynowo-miodowej z soloną skorupą kruchą. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, miód, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Cytrynowa Z Kruchą Skórką, Najlepsza Tarta Cytrynowa W Kruchym Cieście, oraz Malina miód cytryna twarogowa tarta z pełnoziarnistym ciasteczkiem.

Instrukcje

1
Płaszcz springform patelni z nonstickspray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Mąkę, skrobię kukurydzianą i sól ubić w małej misce; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umieść masło i cukier w robocie kuchennym. Mieszanka Pulseuntil jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodaj suche składniki do robota kuchennego i pulsuj, aż mieszanka złoży średniej wielkości kamyki (ciasto nie połączy się całkowicie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Przekładamy na gotową patelnię. Używając palców, naciśnij ciasto równomiernie na dnie and1 1/2" do góry boki patelni. Zrób z wyprzedzeniem: skorupa może być przygotowana 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Używając mandoliny, pokrój cytrynę na cienkie papierowe krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
2
Przeprowadzki. (Jeśli używasz zwykłej cytryny, blanszujukładać we wrzącej wodzie przez 4 minuty, odcedzić i ostudzić przed przystąpieniem).
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
WodaWoda
3
Wymieszaj cukier, miód i skórkę cytrynową w średniej proporcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MiódMiód
CukierCukier
4
Dodać plasterki cytryny i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
5
Odstawić, aż cytryna zmięknie i cukierjest rozpuszczony, 30-45 minut. Zrób z wyprzedzeniem: mieszankę plasterków cytryny można wykonać 1 dniagłówkiem. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
6
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika; podgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Upiec skorupę, aż środek jest jędrnydotyk i krawędzie zaczynają się zmieniaćzłocony brązowy, 30-35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Gdy skorupa jest prawie gotowy pieczenia, ubijakeggs i żółtka jaj w średniej misce toblend.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Mąkę, skrobię kukurydzianą i sól ubić w małej miseczce; dodać do mieszaniny jaj i ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Ubić sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dodaj mieszankę plasterków; delikatnie wymieszaj, aby połączyć.
12
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wlać do gorącej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
14
Piec, aż nadzienie jest ustawionei lekko nadmuchane wokół krawędzi, 25-30minutes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Przenieś patelnię do stojaka z drutu; pozostaw do ostygnięcia. Chill przez co najmniej 4 godziny, thenniemold.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
16
Podawać na zimno. DO AHEAD: tarta może być 2 dni do przodu. Przykryć i schłodzić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn