Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem brązowo-cukrowym

Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem brązowo-cukrowym
Tarta cytrynowo-kokosowa z brązowo-cukrową śmietaną może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, cukier, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Rabarbarowa Tarta Streusel Z Brązowym Cukrem-Lody Śmietankowe, Tarta Śliwkowa z brązowym cukrem krem Mascarpone i orzechami włoskimi, oraz Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Lekko posmaruj 9-calowy szklany talerz. W średniej misce, wymieszać okruchy krakersów graham, kokos i cukier z masłem, aż równomiernie nawilżony. Naciśnij okruchy na dole i w górę strony płyty ciasto w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w środku piekarnika przez 8 minut, lub do lekko złoty i ledwo ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W średniej misce ubić żółtka z osłodzonym mlekiem skondensowanym, skórką cytrynową, wanilią, śmietaną z kamienia nazębnego i solą. Powoli ubić sok z cytryny i śmietanę kokosową, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać nadzienie do skorupy i piec przez 20 minut, lub do momentu, gdy nadzienie jest tylko ustawione, ale nadal lekko jiggly w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Przenieść tartę do stojaka drucianego do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Rozłóż 1/3 szklanki rozdrobnionego kokosa na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez około 3 minuty, lub aż będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przenieść tosty Kokosowe na talerz i wymieszać w pozostałej 1/3 szklanki kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
9
Tuż przed podaniem, w średniej misce, wrzucić truskawki z 2 łyżkami brązowego cukru i odstawić do soczystości, o 10 protokół. W dużej misce ubij śmietanę z pozostałymi 2 łyżkami brązowego cukru, aż będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
RamięRamię
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Rozłóż bitą śmietanę na tarcie i posyp kokosem na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Tartę podawać z truskawkami i pozostałą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn