Jedna porcja zawiera 834 kalorii, 12g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka soku z cytryny, lekko bitą śmietaną i cytryny werbena, cape agrest, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Tarta rabarbarowa z cytrynową werbeną, Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej, oraz Tarta cytrynowa z kompot rabarbarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj mąkę tortową z cynamonem i zmielonymi orzechami laskowymi. W innej średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło i cukier z dużą prędkością, aż lekkie i puszyste, o 2 protokół. Ubić w jajku, następnie ubić w skórce waniliowej, cytrynowej i pomarańczowej. Ubić w suchych składników w 3 partiach, aż prawie włączone. Gumową szpatułką wymieszać ciasto, aż do całkowitego połączenia. Ciasto podzielić na pół, wkleić na 2 dyski i zawinąć w plastik. Przechowywać w lodówce jeden dysk przez 1 godzinę, aż firma. Zamrozić drugi dysk do innego użytku.
Rozwałkuj schłodzone ciasto między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego na 12-calową rundę. Wyluzuj, aż się uspokoisz. Rozpakuj ciasto i wciśnij je na dno i na bok 10 1/2-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem. Przechowywać w lodówce przez około 15 minut, aż firma. Ciasto wyłóż folią i napełnij patelnię masami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Drażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec ciasto przez około 45 minut, aż zbrązowieje na brzegach.
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Przenieść do stojaka i ostudzić.
7
W dużym, ciężkim rondlu ubić żółtka i całe jajka z cukrem, sokiem z cytryny i liśćmi werbeny cytrynowej. Gotować na umiarkowanym ogniu, stale ubijając, aż będzie gorący i zagęszczony, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
(Keebler)
Odmiany Grzybów
Skórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Zdjąć z ognia i ubić w maśle, 1 łyżka na raz, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Dodać szczyptę soli. Odcedzić twaróg przez sito ustawione nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Wlać twaróg do skorupy tarty i wygładzić powierzchnię. Przechowywać w lodówce do firmy, o 2 godziny.
11
W średnim rondlu wymieszać wodę, cukier, sok pomarańczowy, nasiona Cointreau i wanilii i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Cointreau
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Dodać agrest i dusić na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając delikatnie, aż jagody będą miękkie, około 5 minut. Wymieszać pieprz i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Agrest
Maleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
8 (U-12) Krewetek
13
Tartę pokroić w kliny. Łyżka cape agrest kompot wokół tarty.