Paco's Fish Tacos w sałatach zajmuje od początku do końca około 25 minut. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały przepis na 30 i pescatarian serwuje 4 i kosztuje 4,75 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 46 g białka, 22 g tłuszczu i łącznie 398 kalorii. Jest to dość drogi przepis dla fanów kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką ocet winny, filety z ryb grouper, miętę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 78%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Tacos z grillowaną sałatą rybną i marynatą Mojito, Wrapy sałatowe i Wrapy sałatowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową lub patelnię z powłoką nieprzywierającą na dużym ogniu. Spryskaj patelnię sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino ONEHOPE Reserve Pinot Noir. Ma 4,1 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.