Taquitos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Taquitos z rybami. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 12g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, oregano, filety z rekina i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Taquitos o Flautas de Pollo (Taquitos z kurczaka lub Flautas), Taquitos Z Kurczaka, oraz Taquitos z salsą.
Instrukcje
Pokrój rekina w paski o grubości 3/4 cala i długości 3 cali.
Wymieszaj olej rzepakowy, sok z cytryny, czosnek, oregano i mieszankę przypraw w stylu Cajun w plastikowym pojemniku.
Umieścić paski rekina w pojemniku i marynować przez 1 godzinę.
Ciepłe tortille w kuchence mikrofalowej, aby były giętkie.
Marynatę osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Umieść pasek rekina na jednym końcu tortilli, zwinąć szczelnie i zabezpieczyć wykałaczką.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy. Zanurz taquitos w gorącym oleju. Smażyć na złoty kolor, nie więcej niż 3 lub 4 minuty każdy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść taquitos w naczyniu do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie dwanaście.
Posypać rozdrobnionym serem.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 5 minut lub do rozpuszczenia sera.