Tapenade

Tapenade
Tapenade to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przyprawa. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sardelę zapakowaną w olej, oliwki utwardzone w solance i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wee Tapenade, Tapenada Figowa, oraz Tapenade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze. (Sól nie jest potrzebna, ponieważ anchois-jeśli ich używasz - i oliwki są już słone.) Proces, zatrzymując się, aby od czasu do czasu zeskrobać boki gumową szpatułką, aż do uzyskania dość gładkiego przecieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2
Przenieść do pojemnika i odstawić do czasu potrzebnego lub przechowywać w lodówce w pojemniku z szczelną pokrywą na okres do 1 tygodnia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn