Tapenada Oliwkowo-Kaparowa
Tapenada oliwkowo-Kaparowa może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 353 kalorie, 2G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Pieczony dorsz z ciepłą Tapenadą pomidorowo-oliwkowo-kaparową, Pieczony Dorsz Z Ciepłym Pomidorem Oliwkowy Kapar Tapenade Przepis, oraz Easy Black Olive Tapenade (również w wersji z zieloną oliwką!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulsuj pietruszkę, miętę, olej, kapary i zmiażdżoną czerwoną paprykę, aż drobno posiekasz.
Dodać oliwki i pulsować, aż drobno posiekane, ale nie puree.
Zrób to z wyprzedzeniem: tapenadę można przechowywać w lodówce do 3 dni.
Odstawić do temperatury pokojowej przed podaniem.