Tangy Black Bean Salsa
Pikantna Salsa z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidor, cebulę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodka i pikantna Salsa z Czarnej Fasoli, Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, oraz 1-2-3 Black Bean Salsa Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć fasolę, pomidor, ogórek, cebula, żółty pieprz, rzodkiewki, jalapeno i pietruszka.
W małej misce ubić ocet, olej i przyprawy.
Wlać mieszaninę fasoli i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Podawać z frytkami w razie potrzeby.