Tangy Apple Chicken Bochen
Tangy Apple Chicken Bochenek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 121 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną szałwię, mleko, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżką wynik 52% to danie jest solidne. Spróbuj Pikantna Sałatka Jabłkowa, Słodko-Pikantna Sałatka Jabłkowa, oraz Tangy Apple Fennel Slaw podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Masło rozpuścić na patelni na średnim ogniu i gotować seler i cebulę z 1/2 łyżeczki soli, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i rumiana, około 12 minut. Wymieszaj marchewkę i gotuj jeszcze 5 minut; wymieszaj jabłko i usuń mieszaninę z ognia.
W misce lekko wymieszać zmielony kurczak, jajko, 1/3 szklanki musu jabłkowego, mleko, bułkę tartą, przyprawę drobiową, szałwię, 1/2 łyżeczki soli i czarny pieprz.
Wymieszać w gotowanej mieszance warzywno-jabłkowej. Uformuj mieszaninę w bochenek i umieść na środku 9x12-calowego naczynia do pieczenia.
W misce wymieszać 1/3 szklanki musu jabłkowego, musztardy Dijon i miodu na gładką mieszankę i rozłożyć glazurę na wierzchu i bokach bochenka mięsa.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, a następnie obniżyć temperaturę do 375 stopni F (190 stopni C), aż temperatura wewnętrzna bochenka wynosi 180 stopni F (80 stopni C), około 30 minut więcej. Odstawić bochenek na 5 minut przed podaniem.