Pieczony dorsz z Shiitakes w rosole Miso

Pieczony dorsz z Shiitakes w rosole Miso
Pieczony dorsz z Shiitakes w rosole Miso to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz filet z morszczuka, paczki z jedną porcją odwodnionej zupy miso, scallion i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Rosół Miso z pierożkami z krewetkami, oraz Makaron Soba z rosołem Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rybę osuszyć na małej płytkiej patelni do pieczenia i skropić 1/2 łyżki oleju, następnie posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Grzyby wrzucić z pozostałymi 2 łyżkami oleju i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, a następnie rozłożyć na innej małej płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Pieczone ryby i grzyby, mieszając grzyby raz lub dwa razy, aż ryba jest po prostu gotowane przez i grzyby są chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RybyRyby
5
Tymczasem przygotuj zupę zgodnie z instrukcją pakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
6
Zupę, grzyby i rybę podzielić na 4 miski i top z szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Zielona CebulaZielona Cebula
RybyRyby
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn