Dorsz w cieście piwnym i krążki cebuli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mąkę, filety z dorsza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krążki Cebulowe Po Piwie, Krążki Cebulowe Po Piwie, oraz Krążki Cebulowe Po Piwie.
Instrukcje
1
Mąkę ubić, proszek do pieczenia, 1/2 łyżeczki. sól, pieprz, jajko i piwo w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Piwo
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Od 6 do 8 qt. garnek, rozgrzać 2 w. oleju do 375 na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodaj cebulę do ciasta, obróć się, aby dobrze pokryć, a następnie włóż kilka krążków cebuli do garnka(nie tłocz). Gotować, obracając często, aż złoty kolor brązowy, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Przełożyć do stojaka ustawionego na blasze, posypać solą i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórzyć z pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
6
Pozostawić olej do powrotu do 375 i odtłuścić, aby usunąć wszelkie kawałki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
7
Dodać rybę do ciasta i włączyć do płaszcza dobrze. Gotować ryby w gorącym oleju, obracając i przytrzymując w razie potrzeby, aż głęboki złoty kolor, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Olej Do Smażenia
8
Odcedzić na stojaku i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
9
Dodać plasterki cytryny i pietruszki do oleju i gotować, aż chrupiące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Cytryna
Olej Do Smażenia
10
Na talerzu ułóż rybę i krążki cebuli, udekoruj smażonymi plasterkami cytryny i natką pietruszki.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.