Krążki z dorsza i cebuli w cieście piwnym

Krążki z dorsza i cebuli w cieście piwnym
Dorsz w cieście piwnym i krążki cebuli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mąkę, filety z dorsza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krążki Cebulowe Po Piwie, Krążki Cebulowe Po Piwie, oraz Krążki Cebulowe Po Piwie.

Instrukcje

1
Mąkę ubić, proszek do pieczenia, 1/2 łyżeczki. sól, pieprz, jajko i piwo w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Od 6 do 8 qt. garnek, rozgrzać 2 w. oleju do 375 na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj cebulę do ciasta, obróć się, aby dobrze pokryć, a następnie włóż kilka krążków cebuli do garnka(nie tłocz). Gotować, obracając często, aż złoty kolor brązowy, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Przełożyć do stojaka ustawionego na blasze, posypać solą i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórzyć z pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Pozostawić olej do powrotu do 375 i odtłuścić, aby usunąć wszelkie kawałki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodać rybę do ciasta i włączyć do płaszcza dobrze. Gotować ryby w gorącym oleju, obracając i przytrzymując w razie potrzeby, aż głęboki złoty kolor, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Odcedzić na stojaku i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
9
Dodać plasterki cytryny i pietruszki do oleju i gotować, aż chrupiące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CytrynaCytryna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Na talerzu ułóż rybę i krążki cebuli, udekoruj smażonymi plasterkami cytryny i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CytrynaCytryna
CebulaCebula
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn