Tandoori Tilapia z serduszkami palmowymi
Tandoori Tilapia z sercami palmowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis z self.com ma 20 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, chili w proszku, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, Serduszka z palmy, oraz Serduszka z palmy.
Instrukcje
Składniki marynaty ubić w misce.
Tilapię umieścić w marynacie; obrócić do całkowitego pokrycia. Przykryć plastikiem; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Gotować
Połącz mango, kiwi, ogórek, serca palmowe i sok z limonki w misce. Doprawić solą.
Rozgrzać grill węglowy, gazowy lub elektryczny na dużym ogniu.
Grill szczotkowy z olejem rzepakowym.
Usunąć tilapię z marynaty; nadmiar osuszyć ręcznikiem papierowym. Grill ryby, obracając raz, aż gotowane przez, o 5 do 7 protokół.
Udekoruj każdy filet 2/3 szklanki serc sałatki Palmowej.
Składniki marynaty ubić w misce.
Tilapię umieścić w marynacie; obrócić do całkowitego pokrycia. Przykryć plastikiem; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Połącz mango, kiwi, ogórek, serca palmowe i sok z limonki w misce. Doprawić solą.
Rozgrzać grill węglowy, gazowy lub elektryczny na dużym ogniu.
Grill szczotkowy z olejem rzepakowym.
Usunąć tilapię z marynaty; nadmiar osuszyć ręcznikiem papierowym. Grill ryby, obracając raz, aż gotowane przez, o 5 do 7 protokół.
Udekoruj każdy filet 2/3 szklanki serc sałatki Palmowej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.