Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 490 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ají de maní, liście bananowca, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafereños o Bogotános (Region Santa Fe Tamales), oraz Tamales Tolimenses (Region Tolima Tamales) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej plastikowej misce umieścić wieprzowinę, czosnek, cebula, szalotki, olej roślinny, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dobrze wymieszać, przykryć i przechowywać w lodówce na noc lub co najmniej 3 hours.To zrobić Pipían: gotować ziemniaki w garnku z wodą przez 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Odcedzić i delikatnie rozgnieść ziemniaki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1
Umieść masarepę w dużej misce, dodaj wodę, sól, sazon Goya lub kolor i aliños.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść 1 kawałek liścia na powierzchni roboczej i umieść drugi liść na górze, skierowany w przeciwnym kierunku, jak tworząc krzyż.
2
Rozłóż około 5 łyżek masy na środku liści bananowca, w miejscu, w którym łączą się i tworzą krzyż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Umieścić 1 kawałek wieprzowiny na wierzchu masy i umieścić około 2 łyżki pipían na wierzchu mięsa.Złóż liście bananowe, jedną z czterech stron w tym czasie, tak aby liście otaczały całe nadzienie, tak jak robisz paczkę. Krawat sznurkiem rzeźnika. Kontynuuj proces, aż wszystkie tamales są owinięte i związane.Doprowadzić do wrzenia duży garnek z osoloną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
Tamales
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj tamales, a następnie zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć i gotować przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tamales
5
Wyjąć tamales z garnka i odstawić na około 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.