Talerz owoców morza

Talerz owoców morza
Talerz owoców morza to przepis bezglutenowy, bezmleczny i pescatarian z 6 porcjami. To danie główne ma 510 kalorii, 35 g białka i 37 g tłuszczu na porcję. Za 3,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz pod ręką majonez, homary, ocet z białego wina i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 62% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Spróbuj półmiska smażonych owoców morza, półmiska australijskich owoców morza i półmiska śródziemnomorskich grillowanych owoców morza i warzyw, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Napełnij duży talerz kruszonym lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanych świeżych Zielonych Ziół, Takich Jak Pietruszka, Koper I/lub Szczypiorek1 łyżka Posiekanych świeżych Zielonych Ziół, Takich Jak Pietruszka, Koper I/lub Szczypiorek
2
Ułóż owoce morza i cytryny pomysłowo na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Zielone Zioła, Takie Jak Pietruszka, Koper I/lub SzczypiorekPosiekane świeże Zielone Zioła, Takie Jak Pietruszka, Koper I/lub Szczypiorek
16 Gotowanych Krewetek Jumbo, Obranych I Oczyszczonych, Z Ogonami16 Gotowanych Krewetek Jumbo, Obranych I Oczyszczonych, Z Ogonami
16 Gotowanych Krewetek Jumbo, Obranych I Oczyszczonych, Z Ogonami16 Gotowanych Krewetek Jumbo, Obranych I Oczyszczonych, Z Ogonami
3
Podawać z sosami.
4
Połącz wszystkie składniki i podawaj z owocami morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki CytrynPołówki Cytryn
5
W małym rondlu umieść szalotkę, ocet i cukier i zagotuj. Gotuj bez przykrycia przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki CytrynPołówki Cytryn
16 Surowych Małży Drobnoszyjnych W Półskorupie16 Surowych Małży Drobnoszyjnych W Półskorupie
Surowe Małże Littleneck W PółskorupieSurowe Małże Littleneck W Półskorupie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 (1 1/2 Funta Każdy) Gotowanych Homarów, Pokrojonych Na 1/23 (1 1/2 Funta Każdy) Gotowanych Homarów, Pokrojonych Na 1/2
6
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
7
Dodać pieprz i zioła i podawać z surowymi ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każdy) Ugotowane Homary, Pokrojone Na 1/2Każdy) Ugotowane Homary, Pokrojone Na 1/2
16 Surowych Ostryg W Półskorupie16 Surowych Ostryg W Półskorupie
3/4 Szklanki Dobrego Octu Szampańskiego Lub Octu Z Białego Wina3/4 Szklanki Dobrego Octu Szampańskiego Lub Octu Z Białego Wina
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn