Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym

Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym
Tajwańska zupa z makaronem wołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 742 kalorie, 23G białka, oraz 51 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz szeroki makaron jajeczny, imbir, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym, Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żeberka, czosnek, imbir i płatki pieprzu w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Żeberka polać sosem Barbecue KC Masterpiece® Hickory Brown Sugar i bulionem. Przykryć i gotować na wysokiej 4-5 godzin lub aż mięso będzie miękkie, ale nie rozpada się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Brązowy CukierBrązowy Cukier
BulionBulion
MięsoMięso
żeberkażeberka
3
Usuń mięso; umieść na desce do krojenia. Odcedzić płyn do gotowania do dużego garnka. Odrzuć kości i tłuszcz, a mięso pokroić w dużą kostkę. Odtłuścić tłuszcz z bulionu i dodać mięso, seler, marchew i szpinak. Gotuj zupę na wolnym ogniu około 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzpinakSzpinak
MarchewMarchew
SelerSeler
BulionBulion
MięsoMięso
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
GarnekGarnek
4
Umieść makaron w ciepłych miseczkach z zupą, kadzi gorącą zupę nad makaronem i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
MakaronyMakarony
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn