Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym

Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym
Need a dairy free main course? Tajwańska zupa z makaronem wołowym może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1228 kalorii, 50g białka, oraz 77 g tłuszczu. Na 5,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ząbki czosnku, szalotki, makaron pszenny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mandarynki można śledzić to danie główne z Tangerine Tea Cakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym, Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Tajwańska Zupa Z Makaronem Danzai.

Instrukcje

1
Przynieś wodę, sos sojowy, wino ryżowe, brązowy cukier, imbir, białe części szalotki, czosnek, łodygi kolendry, skórka mandarynki, anyż Gwiaździsty i płatki czerwonej papryki do wrzenia w garnku 5 - do 6-quart, a następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Wino RyżoweWino Ryżowe
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
MandarynkaMandarynka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodać żeberka i delikatnie gotować na wolnym ogniu, pokryte, obracając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, ale nie rozpada się, 2 1/4 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Pozostawić mięso w płynie do gotowania, odkryte, 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Przenieś mięso na deskę do krojenia szczypcami i odrzuć kości i membrany, a następnie pokrój mięso w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/2 cala. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Wlać bulion wołowy przez sito wyłożone gazą do miski i wyrzucić ciała stałe. Odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania i przenieść płyn do 3-litrowego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać bulion z kurczaka i mięso i podgrzać zupę na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
7
Tymczasem, gotować makaron w garnku 6-do 8-quart (niesolone) wrzącej wody do miękkości, o 7 minut (14 do 15 minut dla linguine).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Makaron dobrze osuszyć w durszlaku i podzielić na 4 duże miski do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Bulion z kadzi nad makaronem i top z mięsem, zielenina szalotka, kiełki fasoli, marynowane musztardy, gałązki kolendry, i czerwony chile (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana MusztardaMarynowana Musztarda
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
* Dostępne na niektórych rynkach azjatyckich.
11
** Dostępne na niektórych rynkach azjatyckich i Uwajimaya (800-889-1928).
1
Bulion mięsny i wołowy można gotować i odcedzać 3 dni wcześniej. Całkowicie schłodzić, odsłonić, następnie schłodzić mięso w bulionie, przykryć. Odtłuścić tłuszcz przed dodaniem bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn