Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym

Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym
Tajwańska zupa z makaronem wołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 914 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor śliwkowy, wino ryżowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym, Tajwańska Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Tajwańska Zupa Z Makaronem Danzai dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego w dużym garnku o dużym dnie lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać wołowinę i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane z pierwszej strony, o 4 protokół. Wymieszać i gotować, aż dobrze rumiane na całym, o 10 protokół w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Przelej wołowinę do dużej miski i powtórz z 1 łyżką oleju i pozostałą wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do tej samej patelni i podgrzewaj, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać pokrojony imbir, ząbki czosnku, i chili. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
6
Dodać posiekanego pomidora i mieszać mieszać przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
7
Dodać cukier i mieszać do rozpuszczenia, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Dodaj sos z fasoli chili i mieszaj, aż mieszanina zacznie się bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Oddaj wołowinę do garnka. Wymieszać do rozgrzania i posmarować mięso przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Dodaj wino ryżowe i gotować przez 1 minutę, skrobanie się rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Dodaj anyż Gwiaździsty, pieprz syczuański, ciemny sos sojowy, lekki sos sojowy i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i przykryć. Gotować, aż wołowina będzie miękka, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Sos SojowyCiemny Sos Sojowy
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
12
Za pomocą szczypiec ostrożnie wyjąć kostki wołowiny z gulaszu i odstawić do miski. Ostrożnie przecedzić zupę na durszlak lub sitko siatki złapać imbir, pieprz, i inne bezpańskie ciała stałe. Zachowaj wszelkie ciała stałe lub małe kawałki wołowiny z napiętej mieszaniny, które możesz chcieć zachować, i wróć do zupy. Powrót wołowinę do zupy i dodać zieleninę więdną w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
ZieloniZieloni
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
13
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odcedzić makaron i podzielić na miski do serwowania. Kadzi ciepłą zupę i kawałki wołowiny do każdej miski i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn