Tajski sos orzechowy z miodem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu orzechowego w stylu tajskim z miodem. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 92 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 372 kalorie, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. 258 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka gładkie masło orzechowe, korzeń imbiru, ocet ryżowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Tajskie Warzywne Kaboby Z Pikantnym Sosem Orzechowym, Pieczony bakłażan po tajsku i groszek z sosem kokosowo-orzechowym, oraz Bezglutenowe Wegetariańskie Sajgonki Z Sosem Orzechowym W Stylu Tajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać miód, masło orzechowe, sos sojowy, ocet ryżowy, oliwa z oliwek, olej sezamowy, czosnek, imbir, i płatki czerwonej papryki w małej misce.