Tajski Słodki Sos Chili
Tajski słodki sos Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ta zupa ma 103 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 15 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 535 fanów. Mieszanka octu ryżowego, sól, papryka jalapeño, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Łatwy Tajski Słodki Sos Chili, Tajski Słodki Sos Chili Do Zanurzania, oraz Tajskie Klopsiki Wieprzowe I Słodki Sos Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubij razem 2 łyżki wody i skrobię kukurydzianą. Odstawić.
W średnim rondlu wymieszaj pozostałą 1 szklankę wody, czosnek, papryka, cukier, ocet i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 5 minut.
Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej, aby ponownie połączyć, następnie ubić na wolnym ogniu sos i gotować, aż zgęstnieje, o 1 minutę więcej.
Wyjąć z ognia, ostudzić i użyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.