Przepis tajski pikantny sos orzechowy może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w około 15 minut. Ten sos ma 258 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 3099 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, imbir, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny Sos Orzechowy Pad Thai, Tajski makaron z pikantnym sosem orzechowym, oraz Kurczak Tajski z pikantnym sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać curry i saute aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać Wszystko inne i gotować na wolnym ogniu, aby zagęścić go trochę, o 2-3 protokół.
Tajski można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.