Tajska Zupa Z Owoców Morza

Tajska Zupa Z Owoców Morza
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Tajska zupa z owoców morza może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 47g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $5.3 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz rosół z kurczaka, łodygę trawy cytrynowej, krewetki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Tajska zupa z owoców morza i odkrywanie wybrzeża Oregonu, Zupa Z Owoców Morza, oraz Zupa Z Owoców Morza.

Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lucien Albrecht Reserve Gewurztraminer z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rezerwat Lucien Albrecht Gewurztraminer
Rezerwat Lucien Albrecht Gewurztraminer
Rezerwat Gewurztraminer jest wytwarzany z wyselekcjonowanych (pierwszorzędnych) winogron. Pękające aromatem miodu, czerwonych róż i owoców tropikalnych, a jednocześnie suche i bogate na podniebieniu, to wino jest piękne do picia w ciepłe popołudnie samodzielnie lub w połączeniu z posiłkiem z bogatymi, kremowymi daniami z drobiu. Uwalnia do ust i nosa litchi, płatek róży i aromat przypraw.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia33
Magazyn