Tajska zupa kokosowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, imbir, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Tajska zupa kokosowa, Tajska Zupa Kokosowa, oraz Tajska Zupa Kokosowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników i, w razie potrzeby, trawę cytrynową i liście limonki kaffir w dużym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 10 minut. Wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Limonki Kaffir
Eliksir G
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj krewetki, i dusić 10 więcej minut. Odrzuć imbir i trawę cytrynową. Wymieszać pokrojone grzyby i kolendrę.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.