Tajska Sałatka Z Łososia Ziołowego (Łosoś Phla Pla)

Tajska ziołowa Sałatka z łososia (łosoś Phla PLA) może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 6,74 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Mieszanka do 4 thai bird ' s eye chilies, makrut liść limonki, trawa cytrynowa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kwark ziołowy z wędzonym łososiem, Tajska Sałatka Z Łososiem, oraz Tajska Sałatka Z Łososiem.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować 6 szklanek wody. Tymczasem Usuń twardą żyłę środkową z liści wapna. Stos przycięte pozostawić razem i zwinąć szczelnie w zwój. Pokrój tak cienko, jak to możliwe. Odstawić.
Usunąć twarde zewnętrzne liście z trawy cytrynowej, przyciąć dno, a następnie cienko pokroić w okrągłe, zatrzymując się, gdy fioletowe wewnętrzne liście kończą się, a łodyga zaczyna stać się włóknista.
Niższe ciepło do najniższego ustawienia (woda powinna ledwo drżeć i rejestrować między 160 a 82° na natychmiastowym termometrze odczytu). Delikatnie opuść łososia do wody i delikatnie wymieszaj. Gotować tylko do zewnętrznych są nieprzezroczyste, o 1 minutę. Natychmiast podnieś za pomocą pająka lub łyżki szczelinowej i przenieś na duży talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć.
Przełóż łososia do średniej miski. Doprawić do smaku sosem rybnym i sokiem z limonki. Sałatka powinna być głównie kwaśna, a następnie słona.
Dodaj trawę cytrynową, szalotki i chili.
Przenieść mieszaninę do półmiska. Wierzch z liśćmi limonki i mięty.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau