Tajny Składnik (Musztarda Dijon): Moules Dijonnaise

Tajny Składnik (Musztarda Dijon): Moules Dijonnaise
Tajny składnik (musztarda Dijon): Moules Dijonnaise jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1131 kalorii, 62g białka, oraz 71 g tłuszczu każdy. Na 6,46 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz szalotkę, śmietanę, świeżo popękany pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Tajny składnik (musztarda Dijon): Filet Mignon z masłem musztardowym, Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą, oraz Tajny składnik (miód): kremowa musztarda MIODOWA do owoców morza.

Instrukcje

1
Umieścić małże i mąkę w ogromnej misce i przykryć zimną wodą. Pozostaw małże do namoczenia, podczas gdy przygotowujesz resztę składników, a one będą wyrzucać piasek, który mogą oszczędzać w brzuchach. Na koniec odcedzić i opłukać małże. Wyrzuć wszystkie otwarte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Na dużej, szerokiej patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu. Gdy olej marszczy, dodać szalotki i Por, a następnie doprawić solą i pieprzem. Smażyć, często mieszając, aż warzywa będą miękkie i pachnące, ale nie złote: około 3 minut. Obniżyć ogień i dodać czosnek, mieszając go z innymi warzywami przez około 45 sekund. Następnie dodaj wino i tymianek, a mieszaninę dopraw solą i pieprzem. Przykryj garnek, trzymaj go na małym ogniu i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodaj małże i podnieś ciepło do średniej wysokości. Pilnuj garnka. Małże są gotowane po otwarciu. Trwa to około 5 minut. Odrzuć wszystkie, które pozostają uparcie zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wyłączyć ogień i wymieszać z musztardami i śmietaną, aż dobrze połączą się w bulion. Posmakuj bulionu do przypraw i dostosuj w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
5
Podawać od razu, z dużą bagietką do rozerwania i zanurzenia w bulionie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn