Tajny Składnik (Kurkuma): Gobi Gobi

Tajny Składnik (Kurkuma): Gobi Gobi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj tajny składnik (kurkuma): Gobi Gobi spróbuj. Ten przepis służy 2. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, kolendrę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj tandoori gobi lub gobi tikka, jak zrobić tandoori gobi / gobi s, gobi pakora, jak zrobić gobi Pakora lub placki z kalafiora, oraz aloo gobi curry, jak zrobić pendżabski aloo gobi / dhaba style dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w szerokiej patelni na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodaj kurkumę, nasiona kminku, imbir, czosnek i chili. Sauté tylko do pachnące-o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
KurkumaKurkuma
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać kalafior i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać 2/3 szklanki wody i przykryć. Dusić, pod przykryciem, przez 10 do 12 minut, aż kalafior będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Zdejmij pokrywkę garnka i pozwól pozostałej wodzie odparować na dużym ogniu, a następnie pozwól kalafiorowi nabierać coraz delikatniejszego złotego odcienia, paląc na suchej patelni przez zaledwie 5 do 7 minut. Wymieszać z masłem i kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn