Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Tagine warzyw z pieczone Tempeh spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pieprz, kawałek laski cynamonu, seler, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Tagina Warzywna, Tagina Warzywna, oraz Tagina Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować tagine, połączyć pierwsze 6 składników w przyprawie lub młynku do kawy; proces aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tajine Pot
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodaj cebulę, marchew, seler, 1/2 łyżeczki soli i 2 obrane ząbki czosnku; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Wymieszać mieszankę kminku, słodkiego ziemniaka i kolejnych 5 składników( słodki ziemniak przez pomidora); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 30 minut lub aż gruby. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
5
Aby przygotować tempeh, Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Tempeh
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Połącz 2/3 szklanki wody i następne 7 składników (2/3 szklanki wody przez 4 mielone ząbki czosnku) w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj tempeh, i wrzucić dobrze do herbu. Ułóż mieszaninę tempeh w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tempeh
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone Krewetki
8
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut. Odkryć i piec dodatkowe 5 minut lub do momentu wchłonięcia płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Tempeh służyć nad tagine i kuskus; posypać kolendry, w razie potrzeby.