Tagalongs Girl Scout Cookie Mousse Cake
Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 145 g tłuszczu, oraz w sumie 1758 kalorii. Ten przepis służy 3. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać kremowe masło orzechowe, śmietana, tagalongs/Peanut butter patties girl Scout cookies, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łaknienie > Girl Scout Thin Mint Mini placki Plus Girl Scout Cookie s, Samoas Girl Scout Cookie Ice Cream Cake, oraz Girl Scout Cookie Tagalong Cake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9-na 5-calowy bochenek patelni z folią, upewniając się, że plastik jest schowany w rogach i pozostawiając co najmniej 2-calowy zwis ze wszystkich stron.
W suchej metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą roztopić czekoladę, mieszając, aż będzie gładka.
Rozprowadzić niewielką ilość roztopionej czekolady na zaokrąglonej stronie 9 ciastek i umieścić 3 z nich, czekoladową stroną w dół, na dnie patelni, w rzędzie.
Umieść kolejne 3 ciastka na każdej długiej stronie patelni z bokami pokrytymi czekoladą skierowanymi do patelni.
Umieść patelnię w zamrażalniku.
W małym rondlu na małym ogniu, połączyć chipsy z masła orzechowego z 1 szklanka plus 2 łyżki ciężkiej śmietany. Ciepłe, często mieszając, aż kawałki masła orzechowego są po prostu stopione.
Wyjąć z ognia i nadal mieszać, aż mieszanina będzie gładka.
Dodać masło orzechowe i wanilię i mieszać aż włączone.
W mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie trzepaczki, łącz Pozostałe 1 1/2 szklanki ciężkiej śmietany z cukrem i ubijaj, aż śmietana będzie bardzo gęsta, ale jeszcze nie utrzymująca szczytów.
Dodać bitą śmietanę do mieszanki masła orzechowego w 3 dodatkach i złożyć, aż mus będzie bez smug.
Dokładnie łyżka około 3/4 musu do przygotowanej patelni, uważając, aby nie przesunąć ciasteczek. Włóż Pozostałe ciasteczka do musu, układając je w rzędzie na środku patelni.
Pozostały mus rozprowadzić na waflach i delikatnie wygładzić wierzch. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię musu, a następnie owinąć całą patelnię w podwójną warstwę folii i schłodzić do jędrności, co najmniej 1 godzinę lub przez noc. Zrób z wyprzedzeniem: ciasto z musem można przygotować z wyprzedzeniem, owinąć w podwójną warstwę folii i schłodzić do 3 dni.
Aby podać, wyjmij ciasto z musem z lodówki i usuń podwójną warstwę folii z folii, wraz z folią prasowaną na powierzchni musu. Używając zwisającej folii, która wyrównuje patelnię, ostrożnie podnieś i poluzuj ciasto z patelni bez zdejmowania go.
Umieść duży talerz lub talerz na patelni, a następnie odwróć ciasto i talerz.
Zdejmij patelnię i folię i natychmiast podawaj.