Tacos Z Rybą Snapper
Przepis Snapper Fish Tacos może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Na 14,81 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 1071 kalorii, 189g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka oleju roślinnego, salsy, limonek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane Czerwone Tacos Snapper, Tacos Snapper z kremem Chipotle, oraz Rybitwa Gefilte Czerwona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować średnio gorący ogień w grillu.
Szczotka i olej grill grate.In mała miska, wymieszać razem chili i 1 Tbs. olej.
Posypać wióry drewna na węgle.
Umieść chili nad najgorętszą częścią ognia. Grill, obracając raz, aż ładnie zwęglone, 1 do 2 minut na stronę. Grillować ryby na najgorętszej części ognia, aż nieprzejrzyste i ładnie zwęglone, 3 do 5 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki, ostrożnie obrócić ryby i grill aż gotowane przez, 3 do 4 minut więcej.Dla grilla gazowego: zwiększyć 1 palnik do wysokości.
Podgrzać pudełko palacza w połowie pełne zrębków aż do palenia, a następnie zmniejszyć ciepło do średnio-niskiej.
Umieść chili nad elementami grzejnymi. Grill, obracając raz, aż ładnie zwęglone, 1 do 2 minut na stronę. Grilluj ryby na elementach grzewczych, aż będą nieprzejrzyste i ładnie zwęglone, 3 do 5 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki, ostrożnie obrócić ryby i grill aż gotowane przez, 3 do 4 minut więcej.Z grubsza posiekać grillowane chili i umieścić je w małej misce. Wycisnąć na nich 1 lub 2 kliny wapna i wymieszać, aby pokryć.
Przełożyć rybę na deskę i każdy filet pokroić w płatki na małe kawałki. Aby zmontować tacos z grillowanymi rybami, umieść kilka kawałków ryby i kilka grillowanych chili na szczycie 2 ułożonych w stos ciepłych tortilli kukurydzianych. Top z sałatą, salsa, cebula, pomidory, ogórki i kolendry.
Udekoruj kilkoma kreskami sosu pieprzowego i podawaj natychmiast.
Służy od 6 do 8.Adaptacja Williamsa-Sonoma On The Grill, autorstwa Williego Coopera (Oxmoor House, 2009).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.