Tacos Z Rybami Baja

Tacos Z Rybami Baja
Tacos z rybami Baja może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 4,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, mielony kminek, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tacos Z Rybami Baja, Tacos Z Rybami Baja, oraz Tacos Z Rybami Baja.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn