Przepis Black Bean and Sweet Potato Tacos jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 586 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka kapusty [Trader joe, szalotka, [lub czerwony] cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Tacos ze słodkimi ziemniakami i czarną fasolą, Tacos ze słodkimi ziemniakami i czarną fasolą, oraz Tacos Z Czarną Fasolą I Słodkimi Ziemniakami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.