Przepis czarna fasola i kukurydza Tacos może zaspokoić Twoje meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy serwuje 4 i kosztuje 2,05 zł za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz kukurydzę, pomidory, przyprawę taco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać niskotłuszczową śmietanę, możesz śledzić to danie główne z Angel Food Cake jako deser. Tylko nielicznym bardzo podobało się to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 75%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Czarna fasola i kukurydza grillowane Tacos, Tacos z czarną fasolą i kukurydzą, oraz Tacos z czarnej fasoli z salsą kukurydzianą podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania, podsmażyć cebulę i paprykę,aż będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj fasolę, pomidory, kapustę, kukurydzę, przyprawę taco, sok z limonki i czosnek. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 8-10 minut lub aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z ryżem; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 Truskawka Bez łuski
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala